Nieuws..

Decemberzegel..

banner decemberzegelVanaf nu weer verkrijgbaar bij Postnned..met bijna 40% voordeel!

Naast de reguliere zegels hebben we nu dus ook decemberzegels en kunnen consumenten en bedrijven profiteren van een scherp tarief.

Ben je ondernemer? Dan loopt het voordeel op naar bijna 50%! Je kunt namelijk btw aftrekken op de zegels van Sandd.

De decemberzegel van Sandd kost slechts € 0,50. Dat scheelt 28 cent per zegel t.o.v. de huidige decemberzegel van € 0,78. Een vel van 20 kerstzegels kost  € 10,-. Postnned kan deze scherpe prijzen bieden vanwege een efficiënte werkwijze en doordat bezorging plaatsvindt op 2 dagen per week; dinsdag en vrijdag.

Sandd heeft de verkoop van de kerstzegel gekoppeld aan een goed doel. Kerst is namelijk niet alleen een periode vol vreugde en gezelligheid, voor veel mensen is het ook een moeilijke tijd, bijvoorbeeld in verband met een heftige ziekte. 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Een heftig gegeven. Daarom doneren Postnned en Sandd een deel van de opbrengst dit jaar aan Pink Ribbon. Zij financieren wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker.

Van ieder verkocht zegelvel doneren we € 0,25 aan dit goede doel. De zegels zijn vanaf 12 november te koop via Postnned. Hier is de kerstpost ook weer in te leveren.

 

 

 

 


Cultuur Toerisme Drenthe

cultuur

In het afgelopen jaar hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Postnned ten aanzien het verspreiden van foldermateriaal bij ruim 600 adressen in met name de toeristische sector. Het verspreidingsgebied van het foldermateriaal is Noord Nederland en de kop van Overijssel. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde dienstverlening en de flexibele inzet van het team van Postnned. Door de inzet van Postnned kunnen de toeristen die onze regio bezoeken zich nog beter oriënteren op de mogelijkheden wat heeft geleidt tot meer aandacht en bezoekers voor onze klanten.  

 

Gezien de ervaring van het afgelopen jaar en de beschikbare dienstverlening door Postnned hebben we besloten om voor de komende jaren de samenwerking uit te breiden met het verzorgen van de opslag en handling van het foldermateriaal waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. 

 

Jan Tingen 

Secretaris/penningmeester

CultuurToerisme Drenthe