Nieuws..

NIWO vergunning

NIWO

Postnned BV is in het bezit van een NIWO Eurovergunning. Dit is een vergunning voor het beroepsgoederenvervoer waarvoor een gespecialiseerde opleiding moet worden gevolgd. Hierdoor is nationaal en internationaal vervoer mogelijk met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kg. Hierdoor is het maximale laadvermogen in principe onbeperkt. 

Voorwaarden vergunning

Een NIWO vergunning wordt niet zomaar aan iedere transport ondernemer verstrekt. Er moet worden voldaan aan een aantal kwaliteitseisen, waaronder kredietwaardigheid, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Doordat wij beschikken over een NIWO vergunning, bent u ervan verzekerd dat uw goederen op een professionele wijze worden vervoerd volgens de geldende regelgeving. Postnned BV staat graag voor je klaar.  


Cultuur Toerisme Drenthe

cultuur

In het afgelopen jaar hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Postnned ten aanzien het verspreiden van foldermateriaal bij ruim 600 adressen in met name de toeristische sector. Het verspreidingsgebied van het foldermateriaal is Noord Nederland en de kop van Overijssel. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde dienstverlening en de flexibele inzet van het team van Postnned. Door de inzet van Postnned kunnen de toeristen die onze regio bezoeken zich nog beter oriënteren op de mogelijkheden wat heeft geleidt tot meer aandacht en bezoekers voor onze klanten.  

 

Gezien de ervaring van het afgelopen jaar en de beschikbare dienstverlening door Postnned hebben we besloten om voor de komende jaren de samenwerking uit te breiden met het verzorgen van de opslag en handling van het foldermateriaal waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. 

 

Jan Tingen 

Secretaris/penningmeester

CultuurToerisme Drenthe